Menu

Algemene voorwaarden

Prijzen

Wij verhuren meerdere locaties, hieronder staan de basistarieven, in de zomer-, herfst en kerstvakantie hanteren we hoogseizoen tarieven (informeer via de mail hiernaar):
• Het grote huis Welna EUR 320 p.n. (40 euro p.p.n), afname is min. 8 pers. en max 14 pers.
• De koepel EUR 82 p.n. max. 2 pers (niet te huur bij vorst, periode december tot maart)
• De nieuwe marta’s hoeve EUR 159 p.n. min. 8 pers. en max 10 pers.
• De Geitenschuur EUR 250 en per dag te huur voor feesten, yoga, e.d. Alleen te huur in combinatie met het grote huis Welna en alleen in de periode juni t/m september. De schuur is niet geïsoleerd.

Minimale afname

De afname van de overnachtingen is gebaseerd op min. 2 nachten per boeking. In de zomer-, herfst en kerstvakantie is de afname min. 3 nachten per boeking. Meerdere personen, schoonmaakkosten, toeristenbelasting, handdoeken en linnen zijn niet bij de basisprijs inbegrepen. Deze variëren per locatie en afhankelijk van het aantal. In onze digitale kalender ziet u de exacte prijzen en de opties voor Het grote huis Welna en De koepel. Verhuur van de nieuwe marta’s hoeve en de geitenschuur verloopt via e-mail: info@hetgrotehuiswelna.nl.

Beschikbaarheid

In de kalender klikt u op de startdatum en vervolgens op de einddatum. Omdat opties ook in de kalender worden vastgelegd, verzoeken wij u altijd even te bellen om te informeren naar de beschikbaarheid tel: 0578 – 688207 of e-mail: info@hetgrotehuiswelna.nl

Incheck en uitcheck tijden

De incheck tijd is tussen 15:00 en 17:00 uur, de uitcheck tijd 11:00 uur. Bij speciale gelegenheden zoals bruiloften en partijen kan hiervan afgeweken worden i.v.m. de voorbereidingen van het feest.